Manifest

Cum pot sa gasesc un om caruia sa ii placa sa traiasca la fel de mult ca mie? Pana acum in viata mea tot ce am intalnit sunt mireni deprimati care umbla de colo pana colo ca robotii si care urmeaza tot felul de lucruri ce le sunt repetate inca de la nastere, in continuu. Am fost o prada pentru atat de multi ani. Deoarece am o manifestare calma si sunt deschis in fata expresiei sinelui fiecaruia in repetate randuri corpul meu, mintea mea si uneori sufletul meu au fost hartuite, rusinate si cel mai rau dintre toate desconsiderate pana la firava margine a nonexistentei.

Si ce am invatat din toate astea? Nimic.

Sunt atat de obosit sa traiesc in cusca propriilor perceptii. Sunt atat de liber in interior si atat de deschis luminii. Cred in aceasta cu intreaga mea fiinta interioara si ofer fiecare zi acestei lungi si sfasietoare asteptari sa fiu in sfarsit imbratisat de ea.

Te rog lasa-ma sa exist cu tine Doamne. Tanjesc dupa imbratisarea ta pentru ca am contemplat creatia ta si acum vad lumina ta in totul si vazand-o ma deschid si mai mult pentru dragostea ta plina de abundenta.

Imi doresc sa traiesc intr-o lume mai buna, o lume mai apropiata de natura umana. Am aflat in urma acestei vieti ca nu e bine asa cum e si ar fi extraordinar daca s-ar imbunatati. Sa inlaturam de la bun inceput tendintele penibile expansioniste si distructive ale egoului. Nu exista in nici un plan intentia de a schimba _totul_ sau de a incepe de la **zero**. Acestea nu sunt decat idei penibile ale unui spirit frustrat de limitarile la care este supus.

Mai binele vine din integrarea la nivel spiritual a existentei. Mai binele nu este o alternativa pentru ca alternativa incorporeaza aceleasi premise cu care am mai inceput odata: natura umana si mediul ostil. Mai binele nu este o varianta imbunatatita a binelui ci este chiar dusmanul binelui, daca merge nu strica. Lumea mai buna reprezinta constientizare, intelegere, luciditate si deschidere catre euforie. O lume mai aproape de natura umana decat de mediul ostil.

Pana acum de atata amar de vreme oamenii au creat o lume cu privirea mereu atintita spre exterior, spre imprejurimi si pericolele ascunse din acestea. Acum avem aceasta experienta. Acum stim. Acum ne simtim confortabil, avem apa calda si electricitate. Daca ne punem mintea mutam si planeta de pe orbita. Este momentul sa transformam rezultatul muncii de pana acum si sa ne simtim si impliniti. De aceea privirea trebuie mutata catre interior si divinul de acolo. Acum putem avea si experienta armoniei cu noi insine, armonia umana cu natura umana.

Omenirea are indicii, are depozite de informatie, are asistenta divina prin insasi intruparea sa.