Cum sa obtii ce cauti

Pune suficient de multe intrebari pana cand ceea ce intelegi este ca o muzica, placere fara efort.

Meditatia este raspunsul rugaciunii.

Recircularea energiei este frecventa de exemplu acceptarea ce vine odata cu credinta.

Continenta este un fapt. In practicarea sa este esential ca femeia sa se lase, altfel barbatul va fi vlaguit, stingandu-si focul manipurean cu apa ridicata prin continenta.

Un exemplu de meditatie: sfantul Petru si lepadarea de Isus, raspunsul asupra naturii umane: mai repede ma lepad de altul decat de mine. Ascensiunea energiei este evidenta in faptul ca vina nu isi gaseste radacini in discipol, el merge mai departe in misiunea sa.

Blocajul este marea sursa de probleme nu natura energiei cu care te identifici. Du pana la capat drumul pe care ai apucat. Rau si bine, alb si negru, stanga si dreapta sunt conventii nu valori intrinseci. Negrul este la fel de valoros ca albul cel putin in ceea ce priveste viata de muritor a oamenilor.

Calitatea esentiala a activarii ajnei este sinteza. Dar pentru sinteza iti trebuie toate petalele. Experimenteaza daca vrei sa intelegi.

Diferenta intre fatalism si acceptare este ca in fatalism ai ca partener destinul iar in acceptare il ai ca partener pe Dumnezeu. Diferenta intre fatalism si increderea oarba este obiectul controlului: in fatalism preocuparea sunt evenenimentele incontrolabile, externe, in increderea oarba preocuparea sunt evenimentele interne asupra carora exista control.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.