Semnificatia numarului personal 2

Eu sunt 2 deci probabil va fi cea mai slaba descriere dintre toate din cauza subiectivitatii inevitabile.

Numarul 2 semnifica sfatul bun, consilierea cu folos, ideea salvatoare si solutia vizionara si nebanuita. Numarul 2 este un numar personal al echilibrului si diplomatiei de aceea numarul personal 2 va fi de multe ori perceput ca slabiciune si dezinteres. Numarul 2 este cel mai enervant sef si de aceea cel mai bine este pentru un doi sa nu fie singur la butoane pentru ca nici ca mai lasa pe altul sa apese.

Pentru ca are perspectiva tuturor posibilitatilor in fiecare secunda – de aici si diplomatia – numarul 2 are oroare de alegeri, este primul care se da inapoi de la luarea deciziilor ce par finale si de neclintit. In general acest aspect se va compensa prin alte calitati care atrag situatii si oameni capabili sa isi asume mai multe, dar in viata personala indecizia este de multe ori platita cu foarte mult timp pierdut.

De fapt as putea spune ca pentru cei cu numar personal 2 cea mai buna viata personala este aceea care nu exista. Sunt probabil persoanele cele mai putin capabile sa imbine utilul cu placutul si au in permanenta nevoia de a fi implicate 100% in una sau in cealalta.