Vot

Cine se mira de AUR nu intelege cum functioneaza tara. Avem o democratie “reprezentativa”, adica toata lumea este reprezentata in parlamentul tarii care arata ca un fel de mini popor. Sa nu imi spuneti ca nu aveti si voi pe undeva prin departare vreun var, vreun prieten, sau bunicut care inca are in cap ideea de conservatorism, patriotism, de spirit national, de independenta si suveranitate. Ca stiu ca aveti.

In plus, pe langa astia care pe drept au o idee politica, se aciueaza toate panaramele care se viseaza legionari, toti dacomanii, antisemitii, etnocentristii, si visatorii la uniri care nu au baza sau infricosatii de pierderea ardealului. Cat de multi sunt? Probabil multi. O parte din ei nu s-au dus la vot ca 70% din votanti. Au stat. Dar aia care s-au dus s-au simtit reprezentati de AUR.

De ce? Pai pentru ca PSD-ul securizat s-a separat ca dracu de tamaie de nationalism, PNL-ul pesedizat nu a zis nimic decat sa nu fie PSD ca sa nu vada lumea ca PNL e PSD, iar USRPlus beti de atata progresivism demonizeaza orice lucru rational mergand pana la pieire cu agendele lor globaliste. Aia deci de mai sus, care pe bune au o politica conservatoare si suveranista, si ailalti care sunt la furat si se aseamana dar nu se aduna, cu cine sa voteze?

AUR asta nu va face decat sa serveasca agendelor globaliste indirect prin promovarea unor ineptii de evul mediu, prin declaratii si actiuni bombastice, de tip Funar sau Vadim, provocari si lipsa de coerenta, care doar va scoate si va marginaliza si mai tare ideea de a fi patriot, de a tine la tara ta, de a iti dori conservarea traditiei si integritatii natiunii tale, si de a aborda noutatea cu grija. Pentru ca nu este o forta politica autentica, e o inventie.

Daaar, este reprezentativ. Asta e micro-poporul: 29% (PSD) ar vrea o tara care sa ii ajute sa iasa din mizerie, 25% (PNL) le merge bine si se cred inteligenti, 15% (USRPlus) isi arata virtutea si apartententa la grup si spera intr-o lume care e inca departe de ce isi imagineaza ei, 9% (AUR) sunt incoltiti de sentimentul ca dispar, si pentru ca suntem varza la facut legi, avem 20% nedefiniti care nu se stie daca si ce au votat dar sunt si ei reprezentati cumva. Sa ne traim!